Velkommen til nye Sydvesten på nett!
  • Brent Hackman går av som Frøya-trener. Her har han akkurat innsett at sesongen er over, etter Frøyas 73-75-tap hjemme for Centrum Tigers lørdag. (Foto: Kim Bøyum)

Frøya-trener Hackman har bestemt seg for å gi seg

Frøya mistet seieren to sekunder før slutt og røk ut av sluttspillet. Trener Brent Hackman blir ikke med videre.

− Jeg fortsetter ikke, fastslår Hackman overfor Sydvesten et par dager etter at Frøya på skuffende vis forsvant ut av sluttspillet i kvartfinalen.

Kontrakten hans går ut nå, og treneren er klar på at han ikke ønsker å tegne en ny med Melkeplassen-klubben.

− Det er ikke noe spesielt drama i det, men da jeg begynte, var det snakk om et toårsprosjekt med mål om å vinne. Det har vi ikke gjort. Kanskje er det da på tide at vi går hver vår vei, sier Hackman.

Frøya var avhengig av to seirer mot Oslo-laget Centrum i helgen for å gå videre til semifinalen i sluttspillet. Melkeplassen-laget ledet med ett poeng helt på tampen i lørdagskampen, men med 2,5 sekunder igjen satte Centrum en trepoenger i kurven. Dermed var sesongen over for Frøya sin del.

− Ville du vurdert dette annerledes om dere hadde lykkes i sluttspillet?

− Nei, det tviler jeg på. Opplevelsen ville vært mye kjekkere, men jeg tror det er å tide å bevege seg videre. Kanskje var det litt stor forskjell på det jeg hadde lyst til og sånn som det ble, sier Hackman.

Noen gode minner tar han likevel med seg videre.

− Jeg har fått møte mange flotte mennesker og mange seriøse spillere som har trent hardt og gitt av seg selv. Så er det noen ildsjeler som bidrar med mye av sin tid og sine penger, det setter man alltid stor pris på.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no

Relaterte saker