Velkommen til nye Sydvesten på nett!
  • Etter syv år i FKF overlater Frank Hellevik lederansvaret til John Are Brue. (Arkivfoto: Kim Bøyum)

Frank Hellevik gir seg i FK Fyllingsdalen

- Tiden er moden for et skifte, sier den daglige lederen.

Frank Hellevik har trukket seg fra jobben som daglig leder i FK Fyllingsdalen. Det bekrefter Hellevik selv overfor Sydvesten.

− Tiden er moden for et skifte. Jeg er kommet til et punkt der jeg må tenke mer på helsen, etter to episoder med hjerteproblemer før jul. Jobben som daglig leder i FKF er ingen hundreprosentjobb, det er mye mer enn det, sier Hellevik.

Han sier at han har vurdert saken siden november, og at det kjennes godt å ha kommet til en beslutning. John Are Brue overtar som daglig leder. Han har frem til nå hatt en annen rolle i administrasjonen.

Hellevik har ikke avklart hva han skal jobbe med fremover.

− Jeg har noen baller i luften rundt det. Jeg ønsker en mer sportslig rolle i stedet for å jobbe administrativt. I noen uker skal jeg fortsatt være på Varden og sørge for at det blir en enkel overgang, sier Hellevik.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no