Velkommen til nye Sydvesten på nett!
  • - Det betyr enormt mye å få den nye hallen på plass, sier Terje Osland, Frøyas daglige leder. (Foto: Kim Bøyum)

Åpner nye Frøya idrettspark

- Det betyr enormt mye å få den nye hallen på plass, sier Terje Osland.

Onsdag 7. september åpnes nye Frøya idrettspark offisielt. I tillegg til at det er bygget en helt ny hall som ligger vegg i vegg med den gamle, er kunstgresset på fotballbanene skiftet ut. Regningen på nærmere 70 millioner kroner er det Trond Mohn som tar seg av, og i morgen kommer han for å overrekke idrettslaget gaven. Frøya inviterer ikke bare medlemmer, men også naboer av anlegget til å komme og ta del i festen. Klubben lokker med oppvisningskamper med de yngste i fotball og basketball, opptreden av Josefin Winther og dessuten bløtkake, hot-dog, kaffe og brus.

- Det betyr enormt mye å få den nye hallen på plass, sier Terje Osland, Frøyas daglige leder.

Av

Kim Bøyum

kim@sydvesten.no