Velkommen til nye Sydvesten på nett!
  • Brannen startet bak containeren som står inntil veggen. (Foto: Thomas Owren)

Brann hos Right Price Tiles

– Politiet liker ikke tanken på at noen, bevisst eller ubevisst, har vært uforsiktige med åpen flamme i Fyllingsdalen, sier politioverbetjent Roger Lefdal ved Bergen vest politistasjon.

Det var klokken ti på tre natt til lørdag at brannvesenet fikk melding om brann i lagerbygget til Right Price Tiles i Spelhaugen. Brannen startet i en stabel bak en container som sto inntil veggen på byggets fremside, og spredte seg til fasade og tak. Brannvesenet fikk kontroll på brannen i firetiden, og brannen ble meldt slukket klokken 0447.

– Det er ikke noe som tilsier at området skulle begynne å brenne av seg selv. Den naturlige forklaringen er dermed at det er noen som bevisst har tent på, eller ubevisst har vært uforsiktige, sier politioverbetjent Roger Lefdal.

Han sier at politiet er interessert i tips fra publikum.

– Dersom publikum har observert mistenkelig aktivitet natt til søndag oppfordrer vi dem til å ta kontakt.

Trond Leif Holm hos Right Price Tiles Spelhaugen sier til Sydvesten mandag at omfanget på skadene fremdeles ikke er kjent. Butikken jobber med å rense luften i lokalet, og regner med å holde åpent som vanlig fra i morgen, onsdag.

Av

Thomas Owren

thomas@sydvesten.no