Velkommen til nye Sydvesten på nett!
  • Porsche flyttet inn i Fyllingsdalen i 2010. Nå flytter luksusbilmerket ut igjen. (Arkivfoto: Thomas Owren)

Porsche Center flytter fra dalen

Investor Espen Galtung Døsvig og Endre Johnsen har overtatt Porsche Center fra Auto 23. De har ikke tenkt å bli i Fyllingsdalen.

Det nyetablerte selskapet Porsche Center AS blir den nye offisielle forhandleren av Porsche i Bergen. Eierne Espen Galtung Døsvig og Endre Johnsen tar over lager og kundeportefølje med forpliktelser og rettigheter, og de tre Porsche-sertifiserte mekanikerne hos Auto23 har takket ja til å bli med videre.

Allerede fra sommeren av flytter de nye eierne virksomheten fra Fyllingsdalen til Blomsterdalen, skriver hegnar.no. Det nye Porsche Center flytter inn i lokalene til Bergen Bilcenter AS.

– Etter at vi ble kjent med at Auto 23 ikke ville satse videre på bildrift, har mange aktører meldt sin interesse for Porsche i Bergen. Vi er meget tilfreds med å få eiere og drivere som både har rett erfaring og villighet til å satse. Vi legger opp til at Porsche skal vokse betydelig i Bergen den nærmeste tiden, sier administrerende direktør i den norske Porsche-importøren Autozentrum sport, Morten Scheel, i en pressemelding.

kommentarfelt drives av Disqus

Av

Thomas Owren

thomas@sydvesten.no

Relaterte saker