Velkommen til nye Sydvesten på nett!
  • Brannen ble slukket før brannvesenet kom til stedet. (Foto: Jon Vaag Eikeland)

Bilbrann på Spelhaugen

Stasjonsvogn tok fyr i det føreren skulle parkere.

Like etter klokken 12 begynte det å brenne i en stasjonsvogn ved Right Price Tiles på Spelhaugen. Både politi og brannvesen ble varslet, men snarrådig innsats fra de ansatte ved flisebutikken og GE Oil & Gas gjorde at brannen var slukket før nødetatene ankom.

Bilføreren forteller til Sydvesten at han så røyk fra bilen i det han skulle til å parkere. De ansatte på Right Price Tiles startet slukkearbeidet med butikkens brannslange, samtidig som observante arbeidere ved GE Oil & Gas, som ligger på andre siden av gaten, kom til med pulverapparat.

Politiet opplyser at det er for tidlig å si noe om brannårsaken. Bilen vil nå bli tauet til nærmere tekniske undersøkelser.

Av

Jon Vaag Eikeland

jon@sydvesten.no

Relaterte saker