Velkommen til nye Sydvesten på nett!
  • I fjor strålte solen på alle de fremmøtte på familiedagen.

Gode værutsikter for Damgårdsdagene

I helgen er det meldt strålende vær. Det lover godt for årets Damsgårdsdager.

I fjor var det knallvær under dagene. Skal vi tro værmeldingen forbarmer også i år værgudene seg over arrangementet som holdes for 22. gang.

Programmet for dagene er  fullstappet med underholding for både store og små.

På fredag er det skolekulturdag, med Mixmaster Cru. På kvelden er det de voksne som skal underholdes. Da blir det arrangert quiz på Lyst og Fryd og konsert med Laksevåg musikkforening og Laksevåg Blandet kor i Laksevåg kirke.

Lørdagen starter med Barn, Bok og Boller for de minste. Før det braker løs med Den Robuste Festival for ungdommene. Utover kvelden står flere artister og band på scenen under det rusfrie arrangementet.

Søndagen er den dagen som arrangementskomiteen er spesielt fornøyd med.

– Jeg vil kanskje spesielt trekke frem søndagsmarkedet som noe vi i styret er godt fornøyd med. Fra den spede begynnelse for 22 år siden, er dette nå blitt et stort marked hvor både lokale kunstnere og andre kan komme og vise frem de de holde på med. Markedet er etter hvert blitt veldig populært, forteller leder for Damsgårdsdagene, Helge Farestveit.

Han trekker også frem det kjempepopulære kassebilløpet som hvert år arrangeres ved Fergehallen. I tillegg kommer den lille redningsskøyta Elias, og Øysteins blyant på besøk til Damsgård under familiedagen

Ta en titt på årets program her.

Av

Therese Edvardsen

therese@sydvesten.no